Aanmelden excursies gebruikt nu een wachtlijst

Excursies zijn de laatste tijd snel volgeboekt. Vaak annuleren vlak voor de excursie nog enkele mensen. Dan kreeg je tot nu toe een mail dat de aanmelding weer open was. Wanneer de vrijgekomen plaats weer opgevuld was  —vaak dezelfde dag nog— kwam er weer een mail dat de inschrijving weer gesloten was. En dat tot een paar keer toe. Met de wachtlijst is dat nu voorbij. Als er een plaats vrij komt, en er is een wachtlijst, dan schuift de eerst aangemelde op de wachtlijst naar de deelnemerslijst. De gelukkige krijgt daarover een mail. 

 

Op steeds meer websites log je in met je mailadres en wachtwoord. Dat heeft ertoe geleid dat een aantal gebruikers dat ook probeerden op deze website. Dat kon niet, en leverde vragen op waarom het inloggen nu ineens niet meer lukte. Vanaf nu is het mogelijk om naar keuze je gebruikersnaam of mailadres te gebruiken. Als je meerdere mailadressen hebt, moet je wel het adres gebruiken dat bij je account op deze website hoort.

 

Had je als lid van de vogelwerkgroep nog geen account voor deze website, dan kon je dat aanvragen via de website. De laatste tijd krijgen we elke dag wel een aanvraag voor een account door iemand met een fake adres, afkomstig uit Siberië, Letland, Ukraine, of een ander Oost-Europees land. Daarmee probeert men op de website in te breken. Daarom is deze mogelijkheid afgesloten. Leden die een account willen aanvragen kunnen dat doen door een mail naar het secretariaat te sturen: vwgijsselstreek@gmail.com.

 

Co van Winsum